Home / Servicii / Print de mari dimensiuni
Serigrafie
Transfer serigrafic
Tampografie
Broderie
Gravura laser
Tipar offset
Print digital
Print UV
Print de mari dimensiuni
Sublimare
Etichete volumetrice
Timbru sec si folii
Print de mari dimensiuni

Printurile de mari dimensiuni (autocolante, afişe, bannere sau mash-uri) fac parte din categoria produselor pretenţioase – mai întâi pentru că trebuie să fie rezistente (la apă, UV etc.) şi apoi pentru că sunt dificil de printat/montat din cauza dimensiunii lor. Oferim servicii complete - de print şi montaj - în acest domeniu. Tehnologia UpToDate ne permite să îţi livrăm rapid chiar şi în tiraje mari. Fie că ai nevoie de panouri pentru sisteme expoziţionale, postere şi afişe, backlit-film pentru casete luminoase, film autocolant sau print pentru materiale textile de mari dimen-siuni, realizarea acestora este posibilă datorită plotterelor de mari dimensiuni de care dispu-nem. Dimensiunea materialelor este dată doar de produsul finit, asamblarea imaginilor fiind realizată prin lipire sau sudare.

Printurile sunt realizate cu cerneală ecosolvent, la o calitate foarte mare, garanţia produsului fiind dată de caracteristicile cernelii ce are o rezis-tenţă de peste 3 ani, indiferent de condiţiile de mediu.

 

Avantaje

 Avantajele printului de mari dimensiuni sunt evidente: se pot imprima materiale specializate, practic de orice dimensiune, la o calitate fotografică, ce pot acoperi toate nevoile beneficiarului. De asemenea, cantitatea nu reprezintă un impediment, atât tirajele unice, constituite dintr-o singură bucată, cât şi cele în tiraje mari, pot fi onorate la timp.

Ce materiale se pot imprima?

 Gama de materiale şi suporturi pentru printare de mari dimensiuni este extrem de variată, incluzând hârtii blueback, whiteback, autocolant de diverse tipuri, material steag, canvas, backlite-film, frontlite, backlite, blockout, material pvc perforat, mash, material steag, window graphics, PVC (forex/komatex), PMMA (plexiglas), sticlă securizată (vitralii), Bond (compozit aluminiu) , MDF, PAL, lemn, placaj.

Ce obiecte pot fi personalizate?

 Gama produselor finite ce folosesc printul de mari dimensiuni este foarte mare. Enumerăm: afişe, postere, casete de interior, decor standuri, decor teatru sau televiziune, steaguri, floor-graphics, banner pentru iluminare frontală sau din spate, banner dublă-faţă, casete luminoase, totem-uri, mash-uri, decor maşini, decor vitrine, roll-up, pop-up, X-banner, alte sisteme de afişaj.

Limitări tehnologice

 Limitările tehnologice ale printului de mari dimensiuni sunt date de calitatea fişierelor digitale ce se folosesc pentru imprimare.

Ce trebuie avut în vedere

 În funcţie de grafică, trebuie avut în vedere că detaliile foarte mici pot fi ilizibile în condiţiile în care dimensiunea materialului este foarte mare. De asemenea, trebuie ca materialul folosit să aibă caracteristicile tehnice pentru acea lucrare, un material de calitate inferioara sau nepotrivit să ducă la deteriorarea lucrării într-un timp mai scurt decât durata declarata standard de viaţă a produsului.

Cantităţi recomandate (cantitatea minimă de comandă)

 Nu există limitări de cantitate, nici minimă, nici maximă. Se poate executa lucrarea atât într-un singur exemplar, cât şi în cantitate mare.

Timpul minim necesar de execuţie

 În funcţie de lucrare, timpul de execuţie poate fi cuprins între câteva ore şi 2-3 zile.

Alternative

Tipar offset

Tipar digital

Print UV

 

Consultanta
Consultanta
GRATUITA
Transport
Transport
ASIGURAT
Livrare
Livrare
URGENTA
Calitate
Calitate
GARANTATA