Home / Blog / Tricouri personalizate ieftine cu grafica de calitate
Tricouri personalizate ieftine cu grafica de calitate
adaugat 12 Oct 2021
Distribuie

Tricouri personalizate ieftine cu grafica de calitate

4culori.ro te surprinde cu o colectie variata de tricouri personalizate ieftine, cu un design cuceritor si o rezolutie de exceptie.

Experienta in print si serigrafie au facut ca specialistii nostri in design sa exceleze in lumea advertisingului si a obiectelor promotionale. Oferite in cadrul companiilor catre angajati sau realizate pentru comercializare, aceste tricouri personalizate raman in centrul atentiei.

Campaniile de marketing care s-au afirmat pe piata din Romania si nu numai au acum mai mult succes cu aceste obiecte promotionale. Alaturi de datele de indentitate, cum ar fi logo-ul sau o imagine sugestiva, printurile pentru tricouri pot contine un mesaj sau un design modern inspirat de ilustratii catchy.

Textilele promotionale de la 4culori.ro iti ofera o gama diversificata de culori si de modele pentru tricouri. De la cele clasice din bumbac croite drept, la cele stretch cambrate, pana la tricouri polo, toate aceste produse textile pot fi customizate dupa bunul plac.

Tricourile pentru femei si barbati se pot printa pe marimi diferite, punand la dispozitie totodata si modele cu maneci lungi, pentru anotimpul rece. Manecile pot fi negre sau printate cu logo-uri si simboluri colorate.

Din bumbac de calitate si cu o tesatura fina, aceste piese vestimentare combina utilul cu placutul. Potrivite in shop-urile online cu tricouri personalizate sau oferite cadou in cadrul firmei, acestea sunt de un real folos pentru comercianti si antreprenori.

Printul multicolor este foarte precis si aduce pe primul plan rezolutia fotografica pe material textil. Dimensiunile imaginii tiparite pot varia in functie de cererile clientilor. Asezate pe buzunar in fata, la dimensiuni reduse, sau la dimensiuni mari fata-verso, simbolurile sau pozele tiparite sunt de o finete aparte. Fara sa se desprinda materialul cauciucat si fara sa incarce vizibil tesatura, printul oferit de 4culori.ro este o lectie de stil in publicitate.

De la nuante pastelate de bleu, roz, galben, pana la clasicul negru, gri sau alb, colectia de tricouri se pliaza pe orice preferinta vestimentara.

Cu decolteu in V, pe rotund sau cu guler, tricourile personalizate completeaza perfect tinuta femeilor sau a barbatilor. Chiar si un design unisex, acestea pot fi oferite cadou la aniversari sau ocazii speciale in cadrul corporatiilor.

Tot din categoria cadourilor corporate, mai poti adauga diverse produse promotionale in acelasi set cu sepci, hanorace sau ghiozdane printate individual.

Indiferent de scopul folosirii lui, personal, pentru angajati sau pentru un shop online, aceste tricouri personalizate ieftine iti asigura un rezultat de efect. Comanda-ti online sau telefonic la 0725.544.498 produsele promotionale dorite si adauga o nota de profesionalism in prezentarile tale!