Home / Blog / 4 modele de carti de vizita originale
4 modele de carti de vizita originale
adaugat 11 Oct 2021
Distribuie

4 modele de carti de vizita originale

Practice si de efect, pachetele de identitate formate din carti de vizita si brosuri, raman cele mai eficiente modalitati de prezentare.

Cu o experienta de ani de zile in publicitate si serigrafie, 4culori.ro realizeaza cele mai avantajoase pachete de branding. Stim ca identitatea personala trebuie sa reflecte calitatea si profesionalismul, de accea, cu un set de carti de vizita iti poti reprezenta afacerea.

Stilul personal si profilul companiei prind viata cu aceste printuri de tipul brosurilor, agendelor sau flyerelor. Promotiile si serviciile oferite sunt exprimate mult mai clar pe brosuri sau mape de prezentare. 

Pentru intalniri de afaceri si sedinte cu noii parteneri de afaceri, ai nevoie de cartile de vizita potrivite firmei tale.

Fie ca e vorba de un domeniu economic, artistic sau industrial, cu noi ai parte de cele mai adecvate modele de carti de vizita.

Ce tipuri de carti de vizita mi se potrivesc?

1. Carti de vizita simple, din carton laminat

Companiile business care prefera un design simplu, pot alege cartile de vizita din carton laminat, printate cu logo-ul si datele de contact. Tiparul digital imbina precizia grafica cu o cromatica versatila.

 Astfel, fiecare firma isi poate tipari modelul dorit intr-o variatiune de nuante. Cartonul poate fi laminat pentru un plus de rezistenta.

2. Carti de vizita din lemn sau pluta

4culori.ro ofera posibilitatea de a realiza carti de vizita din lemn. Trendul obiectelor eco  este la mare cautare si in publicitate. Fiind potrivite companiilor care lucreaza cu lemnul, aceste carti de vizita pirogravate combina naturaletea cu estetica.

Saloanele de infrumusetare Spa si firmele cu profil ecologic pot apela la cartile de vizita din pluta tare, pentru un design unic.

3. Carti de vizita din plexiglass

Industria constructiilor sau chiar si companiile de profil economic pot opta pentru un set de carti de vizita din plexiglass. Transparent si cu un format unic, cartile de vizita din acest material sunt rezistente la apa, zgarieturi si sunt mult mai atragatoare.

4. Carti de vizita metalice

Cu un design simplu si elegant, cartile de vizita din metal pot fi un accesoriu important in campaniile de marketing. Oferite partenerilor de afaceri si clientilor, aceste materiale personalizate iti confera un branding modern si inedit.

Fie ca sunt simple sau cu magneti, cartile de vizita actioneaza ca un reminder privitor la serviciile sau produsele oferite.

Cu o grafica de efect si realizate din materiale originale, cartile de vizita raman in topul preferintelor in materie de publicitate.

Apeleaza la 4culori.ro, specialistul tau in campanii publicitare!