Home / Blog / 4 produse personalizate pentru o afacere prospera
4 produse personalizate pentru o afacere prospera
adaugat 18 Oct 2021
Distribuie

4 produse personalizate pentru o afacere prospera

Cu o pasiune pentru frumos si materiale de calitate, www.4culori.ro ofera cele mai eficiente produse personalizate. Fiecare business are un profil aparte, de aceea campaniile de marketing trebuiesc facute in ton cu tipul afacerii. 

De la produse personalizate de tip eco, tricouri printate sau accesorii de birotica, toate pot fi elemente cheie in advertising.

Pe langa campaniile de marketing online, lumea publicitatii cu obiecte printate este la fel de importanta, pentru un rezultat imbucurator.

Printul digital sau offset folosit de 4culori.ro ofera o precizie si o calitate grafica de exceptie.  Culorile vii printate pe cartile de vizita, brosuri sau tricouri personalizate ofera un plus de profesionalism oricarei companii. Potrivit pentru realizarea logo-urilor sau a imaginilor de pe materialele de birotica, tiparul digital este ideal pentru calendare, agende personalizate, sau afise.

Iata care sunt cele mai cautate produse personalizate:

1. Tricouri personalizate

Cu un design modern si atragator, tricourile personalizate raman in topul celor mai populare obiecte de publicitate. Alaturi de un desen colorat sau pur si simplu cu logo-ul firmei, tricourile pot fi distribuite catre anagajati sau distribuite partenerilor de afaceri.

Acestea sunt o solutie eficienta si pentru shop-urile online sau magazinele uzuale.

2. Agende si pixuri personalizate

Oferite la set catre colaboratori, agendele si pixurile personalizate dau dovada de profesionalism si untitate in cadrul companiei. Cu o varietate de modele, aceste produse personalizate confera un aspect business firmelor si persoanelor de contact. Alaturi de carti de vizita si calendare, acestea actioneaza ca un reminder constant in memoria partenerilor de afaceri sau a clientilor.

3. Bannere si afise 

Asigurand mai multa vizibilitate, bannerele si afisele sunt cele mai la indemana solutii pentru un trafic sporit. Amplasate in locuri strategice (statii de metrou, corporatii, centre culturale, pe strada), acestea fac cunoscut evenimentul sau promotia companiei. Materialul plastifiat sau finisajele laminate le fac mai rezistente, oriunde ar fi pozitionate. 

4. Standuri expozitionale

Sistemele expozitionale pot contine un stand clasic si o masa cu mostre si brosuri. Standurile de prezentare sunt de un real ajutor in cadrul evenimentelor specifice, al targurilor sau al showroom-urilor.

Din material rezistent la apa si temperaturi variate, aceste standuri pot avea mai multe forme si dimensiuni, pentru un aspect personalizat. 

Originale si usor de amplasat, standurile pot avea un sistem de extindere din aluminiu pentru un transport mai facil.

Cu un kit de produse personalizate de la 4culori.ro, fiecare companie este gata de un avant economic.