Display-ul Pop-Up 3x2 - sistem de afisaj demontabil cu imprimare policromie pe pentaprint

Sisteme de afisare

Sisteme de afisare

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Pop-up 3x2 drept sau curb

Descriere:

Display-ul Pop-Up 3x2 - sistem de afisaj demontabil cu imprimare policromie pe pentaprint:

Display-ul de tip pop-up (spider) 3x2 Drept sau Curb reprezinta suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari (inaltime: 2,30 m) in cadrul expozitiilor, prezentarilor, congreselor, diferitelor intalniri, etc. Este un sistem pliabil de bare, care se monteaza rapid chiar si de o singura persoana, fara a utiliza unelte aditionale. Toate accesoriile necesare sunt incluse in geanta din material textil in care acest produs este comercializat. Este foarte stabil.

PopUp display-ul, cunoscut si sub numele de spider sau exhibition frame, este un perete de prezentare, format dintr-o structura din aluminiu, extensibila, de tip spider, pe care se ataseaza panouri personalizate din autocolant printat si laminat.

Utilizare: Este creat special pentru amenajari de expozitii, prezentari, conferinte, fiind suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de mari dimensiuni. Se monteaza rapid, de catre o singura persoana.

Caracteristici tehnice: Este disponibil in variantele drept si curbat. Se pot atasa 2 lampi halogen. Este livrat intr-o geanta solida tip troller, pentru a facilita transportul.

Este un sistem pliabil de bare, care se monteaza rapid chiar si de o singura persoana, fara a utiliza unelte aditionale cu o inaltime de 2,3 m. Dimensiune print: 2x fasii laterale de 67x230 cm, 2x fasii centrale de 75x230 cm.

Dimensiunea displayului montat este de 2,84 x 2,30 m

cere oferta de pret