Sublimare - imprimare in policromie pe cani, placi ceramice si metalice

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Servicii - 4culori.ro

Servicii » Sublimare

Sublimare

Sublimare - imprimare in policromie pe cani, placi ceramice si metalice:

Sublimarea este un proces foarte simplu. Este metoda de aplicare a unei imagini pe ceramice, metale tratate special sau poliester, folosind trei mari componente: cerneala speciala de sublimare, caldura si presiune.

Cerneala de sublimare este unica in capacitatea sa de a evolua prin transformare de la o stare solida la una gazoasa fara a trece prin starea de lichid. Acesta evolutie este initiata de catre caldura si controlata de presiune si timp.

Elemente, cum ar fi ceramica, metalele, etc. necesita un invelis special pentru a accepta cernelurile speciale de sublimare.

Pentru indeplinirea cu succes a acestui proces de sublimare va trebui sa achizitionati cani, placi ceramice, metalice, etc. care au in compozitia lor un strat de poliester, tratarea in regie proprie nefiind posibila. O gama completa a acestor produse va este pusa la dispozitie chiar de catre Compania noastra.

Aplicarea imaginii pe un produs care contine 100% poliester (de exemplu: mousepad-urile si puzzle-urile comercializate de Compania noastra) se va face direct, nemaifiind necesara tratarea cu straturi speciale de poliester, compozitie care exista deja in fibra din tesatura.

Sublimare