Cand ai nevoie de inscriptionare promotionala personalizata, tampografia este cea mai buna alegere!

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Servicii - 4culori.ro

Servicii » Tampografie

Tampografie

Cand ai nevoie de inscriptionare promotionala personalizata, tampografia este cea mai buna alegere!:

Imprimam rapid si economic chiar si suprafetele curbe sau neregulate.

Poate ca nu stiai dar imprimarea pe materialele plastice care nu au suprafete plane se face printr-un procedeu mai complex iar vopseaua folosita are anumite caracteristici speciale.

De fapt, ce e important sa stii? Ca atunci cand nu-ti poti brandui promotionalele prin transfer termic, serigrafie sau celelalte metode din portofoliul nostru, tampografia este solutia de care ai nevoie.

Prin aceasta metoda putem imprima rapid si la costuri relativ mici: embleme sau logo-uril pe diferite produse; pixuri, obiecte de birou, brichete, brelocuri, raclete, jucarii, calculatoare sau ceasuri, si alte produse industriale din material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie, carton, etc.

Si, pentru ca in acest moment dispunem de 3 tampografe performante cu mai multe grupuri de culoare, iti putem oferi un timp de livrare extrem de mic, indiferent de cantitatea de promotionale de care ai nevoie.

TampografieTampografie (poza 2)Tampografie (poza 3)Tampografie (poza 4)Tampografie (poza 5)Tampografie (poza 6)Tampografie (poza 7)Tampografie (poza 8)Tampografie (poza 9)Tampografie (poza 10)