Servicii de personalizari prin tampografie in atelierul propriu

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Servicii - 4culori.ro

Servicii » Tampografie

Tampografie

Servicii de personalizari prin tampografie in atelierul propriu:

Tampografia este procedeul de personalizare care permite inscriptionarea unei game foarte variate de obiecte (inscriptionare promotionale) cu ajutorul unui tampograf si prin intermediul unui tampon de silicon. Atuul definitoriu al tampografiei este posibilitatea de imprimare pe suprafete curbe sau neregulate.


In functie de caracteristicile obiectelor ce se inscriptioneaza prin tampografie, procedeul ramanand acelasi pentru toate obiectele, vopseaua folosita are anumite caracteristici speciale:

- Imprimare cu vopsele monocomponent (PVC, polistiren, ABS, polimetilmetacrilat, policarbonat, hartie, carton)

- Imprimare cu vopsele bicomponent, fara tratament termic (Metal, nemetale, eloxate etc)

- Imprimare cu vopsele bicomponent, necesitind tratament termic (Sticla, Ceramica etc)


Tampografia este o metoda de imprimare foarte rapida si economica. 360promo.ro dispune in acest moment de 3 tampografe performante cu mai multe grupuri de culoare ce face ca timpul de personalizare sa fie foarte mic.


Tampografia se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse. Metoda de tampografie se foloseste pentru imprimarea pe pixuri, obiecte de birou, brichete, brelocuri, raclete, jucarii, calculatoare sau ceasuri, si alte produse industriale din material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie, carton - procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate. Limitele maxime de marime pentru tampografie pentru tampografele noastre (in functie de tamponul folosit) sunt: inaltime 80 mm - lungime 100 mm.

Tampografie