Amenajari de standuri expozitionale: proiectare, creatie, productie, montaj

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Servicii - 4culori.ro

Servicii » Amenajari standuri

Amenajari standuri

Amenajari de standuri expozitionale: proiectare, creatie, productie, montaj:

4culori.ro iti garanteaza o imagine profesionala la orice eveniment ai participa, prin standuri expo (panouri, colantari, podele, design, inchiriere sisteme de afisaj) realizate la cele mai inalte standarde de calitate.


Pentru ca in construirea si mentinerea unei imagini pozitive, aspectul sediului este foarte important, 4culori.ro te ajuta sa ii oferi o imagine profi, prin serviciul de amenajare sedii, constand in: autocolant, casete luminoase, tapet, elemente de decor.


Participarea la targuri, conferinte, expozitii reprezinta un instrument de promovare foarte eficient. Indiferent care este evenimentul pentru care te pregatesti, 4culori.ro iti ofera solutii profesionale de prezentare a mesajelor tale, fie ca iti doresti unul dintre cele 100 de modele de standuri predefinite, fie ca iti doresti ceva personalizat, unic, gandit special pentru compania ta pentru o imagine profi prin standuri expo si amenajare sedii la un inalt nivel. Pentru a ne asigura ca vei obtine exact ceea ce iti doresti, iti oferim posibilitatea de a previzualiza conceptul 3D al standului inainte de demararea productiei acestuia.

Amenajari standuri