Livrarea produselor achizitionate de la 4culori.ro - la sediul nostru sau al Dvs

Despre 4Culori

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Plata | Transport | Livrare | Parteneri

tipar digital, offset si materiale promotionale
 

PLATA

Platile catre compania noastra:
Ofertele se trimit in euro, iar plata se face pe baza facturii proforme sau a facturii fiscale, la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Platile se pot efectua cash pe baza de chitanta, sau prin intermediul bancii. Sunt admise plata cu ordin de plata, bilet la ordin avalizat la termenele stabilite pe baza contractului incheiat sau cec, in aceleasi conditii ca si biletul la ordin.

tipar digital, offset si materiale promotionale
 

TRANSPORT

Transportul lucrarilor executate:
Asiguram transportul lucrarilor executate in anumite conditii. Pentru livrarile din Bucuresti, asiguram transportul la sediul Dvs contra sumei de 20 lei + TVA, exceptie facand PARTENERII pentru care transportul este gratuit. Pentru livrarile in tara folosim serviciile de curierat existente pe piata, cu firma agreata de dumneavoastra, plata facandu-se la livrare de catre beneficiar. In caz ca in contractulul incheiat intre 4culori.ro si beneficiar este stipulat in mod expres ca transportul sa fie facut de noi, livrarea se va face conform contractului. Pentru livrarile in afara tarii folosim servicii de curierat - in caz ca dumneavoastra nu aveti incheiate contracte cu anumite firme de distribuie. Oferta primita de la firma de curierat se aproba de catre beneficiarul nostru, iar costul este inclus pe factura, in caz ca nu se plateste la destinatie.

tipar digital, offset si materiale promotionale
 

LIVRARE

Livrarea produselor achizitionate de la 4culori.ro - la sediul nostru sau al Dvs:
Livrarea produselor achzitionate de la 4culori.ro se face conform contractului incheiat intre parti. Produsele se pot ridica, de la sediul nostru, vi le putem aduce noi sau putem folosi serviciile de curierat.

tipar digital, offset si materiale promotionale
 

PARTENERI

Parteneri si colaboratori 4culori.ro:
PARTENERII 4culori.ro beneficiaza de anumite servicii. Transportul si livrarea in Bucuresti este gratuita. Lucrarile comandate beneficiaza de prioritate in executie si livrare, termenele de livrare stabilite fiind respectate cu strictete. Se accepta ca plata sa se efectueze prin bilet la ordin sau cec la un termen de plata conform cu contractul incheiat in prealabil.
Pentru a deveni Partener 4culori.ro este nevoie de urmatoarele:
- sa aveti un contract valabil incheiat intre noi si firma dumneavoastra
- sa ne trimiteti o comanda de minim 200 euro + TVA
- sa respectati in totalitate prevederile contractului incheiat intre noi, mai ales privind plata si termenele de plata. Orice intarziere face sa se piarda statutul de partener.